/* LINKS (to other sites in order to improve search machine hits) */

Informatie

Hoe kom ik in contact met het bestuur?

Het algemene e-mailadres is concertocherise@gmail.com.

Wie is de dirigent?

Sinds maart 2011 staat Concerto Cherise onder leiding van Arnaud van Gelder.

Arnaud van Gelder begon op jonge leeftijd met zingen in het Roder Jongenskoor, waar hij deel uitmaakte van de solistenklas en waar de basis is gelegd voor zijn muzikale vorming. Tijdens zijn universitaire studie is hij tevens begonnen aan de studie koordirectie aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen welke hij per september 2009 aan het Conservatorium van Amsterdam is gaan vervolgen bij Jos Vermunt en Jos van Veldhoven. Daarnaast heeft hij in de zomer van 2010 deelgenomen aan een masterclass in Denemarken gegeven door de Duitse dirigent Frieder Bernius. Hij dirigeerde tot dusverre onder meer de Johannes Passion van J.S. Bach en het Requiem van Biber. Als zanger was Arnaud tot voor kort actief bij Vocaal Ensemble The Gents.

Waar en wanneer repeteert Cherise?

Cherise repeteert op dinsdagavond van 20.00 tot 22.15 in Kerkcentrum Nicolaas - Monica: Boerhaaveplein 199 in Utrecht.

Kan ik een keer komen kijken bij een repetitie?

Ja, tenzij we heel dicht voor een concert zitten kan je altijd een keer mee komen repeteren. Neem hiervoor contact op met de koorcoördinator via concertocherise@gmail.com.

Er is geen vraag naar iemand in mijn stemgroep, kan ik me toch opgeven voor audities?

Ja, je kan je altijd opgeven door een mail met contactgegevens, bij welke stemgroep je zingt (sopraan, alt, tenor, bas) en je zangervaring te sturen naar de auditiecommissie. Stuur je mailtje naar concertocherise@gmail.com. Als er een plek vrijkomt in jouw stemgroep, wordt er contact met je opgenomen voor de auditie.

Waar kan ik me opgeven voor auditie?

Je kan je opgeven door je contactgegevens, een korte samenvatting van je zangervaring, stemgroep (sopraan, alt, tenor, bas) en contactgegevens te mailen naar de auditiecommissie. Stuur je mailtje naar concertocherise@gmail.com.